Over Ons

Bij Auto’s Lee adviseren wij u steeds op een persoonlijke manier, waarbij kwaliteit en persoonlijkheid onze grootste troeven zijn. Elke wagen die wij aankopen wordt zorgvuldig nagekeken en krijgt een dieptereiniging. Wij zorgen er steeds voor dat al onze wagen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.


Wij werken bewust kleinschalig. U zult bij ons dan ook niet geconfronteerd worden door opdringerige verkopers. U kunt in alle vrijheid uw keuze maken en krijgt steeds de mogelijkheid tot een proefrit met de wagen van uw keuze. Uw wagen wordt Snel geleverd en uw huidige wagen kunnen we, indien mogelijk, overnemen.


Ook na de aankoop van uw wagen blijven we u van dienst in onze werkplaats. Hierbij is er steeds volledige garantie op alle wisselstukken en uurlonen. Wij kunnen snel schakelen voor herstellingen en het onderhoud van uw wagen, maar evengoed voor het plaatsen van allerhande auto-accessoires.

Auto’s Lee Wortegem-Petegem - Service - Garage - Onderhoud regio Wortegem, Kruisem, Oudenaarde
Auto’s Lee Wortegem-Petegem - Garage - Verkoop - Service - Regio Oudenaarde & Kruisem

BRENG ONS GERUST EEN BEZOEK

Wij staan altijd klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden. Geef even vooraf aan als u komt, dan kunnen wij ook alle tijd voor u vrijmaken.

GEEN WAGEN DIE AAN UW KEUZE VOLDOET? GEEN PROBLEEM, NEEM GERUST CONTACT OP!

CONTACT

Auto’s Lee

Deinzestraat 26

9790 Wortegem-Petegem

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag – Vrijdag: 8:30 – 12:00 & 13:00 – 18:00

Zaterdag: 09:00 – 12:00

Zondag: Gesloten